Ajanvaraukset  044-9891976

 

KORREK PRO CERAMIC TFC

Uuden sukupolven pinnoitteet

 

KORREK PRO CERAMIC TFC -sarjan pinnoitteet on suunniteltu autonhoitoalan ammattilaisille. Tuotteet edustavat Suomessa kehitettyä ja täysin uudenlaista keraamista TFC- eli ohutkalvo-teknologiaa. CERAMIC TFC -pinnoitteet muodostavat auton maalipinnalle erittäin kestävän, lasimaisen ja silti elastisen pinnan.

 

CERAMIC TFC -pinnoite antaa autolle syvän ja pitkäkestoisen kiillon sekä suojaa maalipintaa tehokkaasti kulumiselta. Käsitelty pinta hylkii voimakkaasti mm. vettä, likaa ja öljyjä. Se suojaa auton maalipintaa tiesuolalta ja kestää erinomaisesti liuotinpesuja.

CERAMIC TFC -pinnoituksen jälkeen auton puhtaanapito on merkittävästi helpompaa, eikä autoa tarvitse enää vahata.

 

CERAMIC TFC -käsittely suojaa maalipintaa:
- UV-säteilyltä

- tiesuolalta ja pieltä

- kemikaaleilta, myös hiilivetypohjaisilta sekä muilta liuottimilta

- öljyiltä, hapoilta ja emäksiltä

- korkeilta lämpötiloilta

- orgaanisilta epäpuhtauksilta

- vähentää naarmuuntumista

 

 

CERAMIC TFC CURE on keraaminen elastomeeripinnoite, jonka täysin uudenlainen

kemiallinen rakenne muodostuu pii- ja polymeeriyhdistelmistä.

Cure-pinnoitteen uskomaton kiilto, hydrofobisuus sekä kulutuksenkesto ovat markkinoiden ehdotonta huippuluokkaa. Cure suojaa autosi maalipintaa ennennäkemättömällä tavalla vielä vuosienkin päästä.

 

Cure-pinnoitteen kesto on keskimääräisellä autonkäytöllä jopa viisi vuotta.

 
Curella voidaan muodostaa myös erittäin paksuja kalvoja käsittelemällä pinta useampaan kertaan, kerrosten tartunnan kuitenkaan heikentymättä. Cure Ceramic TFC-pinnoitteella voidaan suojata myös auton vanteet.

 

 

Ceramic TFC Pro Quartz suojaa pintaa tehokkaasti, vähentää naarmuuntumista ja peittää jo olemassa olevia naarmuja. Sillä voidaan korvata perinteiset huokoslakkamenetelmät eli ns. sealerit ja quartzit. Pinnoitteella voidaan suojata kaikki maali-, muovi- sekä metallipinnat. Sillä voidaan suojata myös vanteet.

Pinnoite kuivuu muodostaen tiiviin ja lakkamaisen, kiiltävän pinnan. Pinnoite hylkii voimakkaasti vettä, likaa ja öljyjä sekä antaa suojaa syövyttäviä aineita ja UV-säteilyä vastaan.

Pro Quartz keraamisen pinnoitteen kesto on keskimääräisellä autonkäytöllä n. 2-3 vuotta.

 

 

CERAMIC TFC NANOSEAL 4K on keraaminen pinnoite, joka suojaa tehokkaasti kaikkia maali-, muovi- sekä metallipintoja. Se soveltuu myös matta- ja kiiltopintaisten

teippien suojaamiseen. Käsitelty pinta hylkii vettä, likaa ja öljyjä sekä suojaa mm. syövyttäviltä aineilta ja UV-säteilyltä.

Nanoseal 4K -pinnoitteen kesto on keskimääräisellä autonkäytöllä 1-2 vuotta.

 

 

Ota meihin yhteyttä ja katsotaan paras pinnoitevaihtoehto juuri sinun autollesi.
Yhteystietoihin pääset tästä.

 

 

 

© 2018  Detailing Pori